Sånn velger du ditt første sexleketøy 

Noen begynner tidlig, andre kjøper aldri noe. Sexleketøy er noe som noen synes er veldig tabu, mens andre har et helt avslappet forhold til, og det at vi i dag kan kjøpe leketøy på nett, er noe som har skapt en mye større mulighet for de som kanskje er litt sjenerte i forhold til det til å faktisk finne noe de liker. Og det er noe som har hatt en direkte innvirkning på salget, i takt med at vi snakker mye mer åpent om sexleketøy og sex i det hele tatt – noe som er veldig positivt. Men hvordan finner du det perfekte leketøyet når du ikke har prøvd noe før. 

Hvis du nesten ikke vet hva vi snakker om her engang og bare er nysgjerrig på å sitte i fred og ro og se på hva som egentlig finnes der ute, så finn mer informasjon her. Men hvis du ønsker tips og råd i forhold til hvordan du velger det aller beste for akkurat deg, så les videre her først (eller etterpå)! 

Tenk på dette når du skal velge 

  • Det er sikkert noen som kommer til å hate dette rådet, fordi det involverer å gå inn i en butikk, men hvis du er nybegynner er det virkelig noe som kan anbefales: prøv de forskjellige tingene i butikken, sånn at du kan kjenne hvordan materialene kjennes mot hånden din, hvor sterke vibrasjonene er, og hva du føler deg mest komfortabel med.  
  • Tenk på hvilke materialer det er laget av. Det finnes overraskende nok mange, mange leketøy som ikke er trygge for kroppen din. Se etter materialer som medisinsk silikon eller glass. 
  • Kjøp det du liker best! Ikke tenk at du burde prøve noe. Du kan alltid komme tilbake og kjøpe noe annet senere. La deg styre at det du er mest nysgjerrig på og tror du vil like best akkurat nå. 
  • Be om hjelp! Enten du kjøper på nett eller i butikk er det masse inspirasjon og hjelp å finne.