En badge som navneskilt og for nyansatte

Gjør tjenesten mer personlig med et navneskilt for dine ansatte. På mange arbeidsplasser er det fint å kunne sette navn på de hyggelige medarbeiderne. Det gjøres effektivt med en navnelapp. Hos dette firmaet kan du velge mellom mange forskjellige typer, slik at du enkelt kan finne en som passer din bedrift og merkevare. Skiltene fester du enkelt på klærne dine med en sikkerhetsnål. Nålen kan kombineres med et nebb, som egner seg spesielt godt til lommer på uniformer. Du kan også velge nebbet alene. Den fester seg lett til klær og etterlater ingen hull. En dobbel magnet for klær gir heller ikke hull i det fine arbeidstøyet ditt. Det er en veldig sterk magnet som sørger for at skiltet holdes på plass, selv på travle dager.

En badge som navneskilt

En badge kan lages som et navneskilt. Det er mange alternativer her, og du kan ha logoen din som en del av designet. Du får hjelp hele veien gjennom prosessen, og vi vever selvfølgelig gjerne dine navnelapper. Alt vi trenger er en liste over navnene og eventuelle titler.

Blanke skilt – så skriver du navn på dem selv

Det kan være nødvendig å ha mulighet til å endre navn, eller rett og slett lage en mer personlig variant ved å skrive navnene på skiltene selv. Også her er det flere alternativer, så det er absolutt også en god løsning for ditt sted.

Oval er en klassiker

Den klassiske myke ovale formen er en god og klassisk form for et navneskilt. Som bedrift vil du aldri gå galt med det i byen. Det er opplagt å kombinere navn og tittel med din firmalogo på skiltene.

Runde navnelapper – akkurat som et skilt.

Et skilt er en effektiv måte å få frem et budskap. Det er derfor også en god løsning når når du må sette et navn på ansiktet til bedriften din. De mest brukte størrelsene her er den klassiske 56mm (et standardmerke som er på størrelse med bunnen av en boks), eller den litt større 76mm.

Rektangulære – avlange – navneskilt

En elegant måte å lage en navnelapp på er å lage den i en langstrakt versjon på 25x70mm. Det er bra for enkle navneskilt uten for mye grafikk og detaljer. En stilig løsning som gjør jobben på en diskret måte.

Hva med et firkantet navneskilt for mer kant?

En litt kulere variant er et firkantet navneskilt på f.eks. 5×5 cm. Her er det plass til all tekst du ønsker og samtidig får dine ansatte en litt edgy look.

Ny på jobb skilt 

Ny i jobb skilt er populært for arbeidsplassen. De oppmuntrer til tålmodighet og forståelse fra kundens side. Det er flere design klare til bestilling. Dette gjør det enkelt for deg å få noen fine merker til nye ansatte.