Tips til en fantastisk plattform for trading

Når du skal begynne med aksjehandel er det mange som synes at det er vanskelig å vite hvor mange skal begynne. Det er veldig forståelig, og det er du heller ikke alene om. Det viktigste du gjør er å velge deg en plattform, og derfor skal vi gi deg et tips til en utrolig god plattform.


Denne tradingplattformen heter eToro, og har vokst enorm de siste årene. Dette er med god grunn. Den passer nemlig like godt for nybegynnere som for erfarne tradere. Uansett om det er din første trade, eller din hundrede, så vil du finner kvaliteter med denne plattformen. Dersom dette ikke er nok informasjon, kan du lese mer om eToro her. Husk at dette er en anbefaling og ikke en oppfordring.

Fordeler og funksjoner

For det første er det helt gratis å opprette en konto, noe som er en kvalitet du ikke får overalt. Dersom du bestemmer deg for en annen plattform enn eToro, er det selvfølgelig helt greit, du skal bare være obs på, og se etter, ekstra gebyrer. Denne plattformen tilbyr også 0% provisjon, noe som vil si at du ikke betaler megleravgift. Dersom du investerer via en megler hos banken så må du betale en avgift til megleren – det slipper du her.

En fantastisk mulighet for deg som er nybegynner er funksjonen Copy Trader. Her får du rett og slett muligheten til å kopiere det profesjonelle tradere gjør. Dette passer også perfekt for deg som ikke har tid eller energi til å konstant følge med på markedet. Her er prinsippet: det de trader, trader du. Lykke til.