Online rulett

Hvis du leter etter en utfordring, og en måte å potensielt vinne litt penger på, kan online roulette være spillet for deg. Selv om oddsen er mot deg, er det fortsatt en sjanse for at du kan komme foran hvis du bruker riktig strategi. Du kan se her det beste casinoet å spille og guide. Her er tre strategier du kan bruke når du spiller online roulette.

5 strategier for online rulett

Den første strategien er å satse på sjansene utenfor. Dette betyr å satse på rødt eller svart, partall eller oddetall, eller 1-18 eller 19-36. Oddsene for å vinne er ikke store, men de er bedre enn om du skulle satse på et enkelt tall.

Den andre strategien er å satse på en gruppe tall. Dette kan være en gruppe på 12 tall, for eksempel 1-12, 13-24 eller 25-36. Eller det kan være en gruppe på 18 tall, for eksempel 1-18 eller 19-36. Oddsen for å vinne er bedre når du satser på en gruppe tall, men utbetalingene er mindre.

Den tredje strategien er å satse på et enkelt tall. Oddsene for å vinne er svært små, men utbetalingene kan være enorme. Hvis du treffer nummeret ditt, kan du vinne 35 ganger innsatsen din.

Dette er bare tre av strategiene du kan bruke når du spiller online roulette. Prøv hver av dem og se hvilken som fungerer best for deg. Med litt trening kan du hente inn gevinstene på kort tid.